CART
Kies je maat
Bestel vandaag om 30% te besparen en ontvang een gratis kussen
Questions? 800-325-6057 Topper

Upgrade naar eersteklas slaap met de Octasmart® Plus-matras

om sneller, dieper en langer te slapen… gegarandeerd!

Onze bekroonde Octasmart®️ Plus-matras wordt mogelijk gemaakt door Octaspring®️-ruimtevaarttechnologie die ongelooflijke ondersteuning biedt en de luchtstroom verhoogt voor een koelere slaap. De unieke combinatie van Octaspring®️-technologie en slimme zoneringssecties zijn ontworpen om meer comfort, ondersteuning en luchtstroom te bieden... zodat u beter dan ooit slaapt

Nu vanaf slechts € 299

Levering binnen 10 dagen

Kies je maat Gratis retourneren Veilige betalingen
  • 8 x meer ademend dan traditioneel traagschuim
  • Octaspring® ️-technologie verlicht pijntjes en kwalen
  • De slimme zonering biedt perfecte heup-, rug- en schouderondersteuning

Meer dan 6 miljoen tevreden klanten

Vandaag 30% korting
en ontvang een gratis kussen
80 nachten, risicovrije proefperiode
Play

De meest geavanceerde slaaptechnologie op de markt

Octasmart® Plus is de enige matras die slimme zonering combineert met de gepatenteerde Octaspring®-technologie om u de koelste, meest comfortabele en meest ondersteunende nachtrust van uw leven te bieden.

Play

Gepatenteerde Octaspring®-ruimtevaarttechnologie

Onze gepatenteerde en bekroonde Octaspring®-technologie biedt de ondersteuning van veren en het comfort van schuim, waardoor het perfecte oppervlak wordt gecreëerd om sneller en langer in een diepe slaap te vallen.

Slimme zonering: ergonomisch ontworpen

Honderden individueel aanpasbare comfortpunten helpen uw ruggengraat in zijn natuurlijke uitlijning te houden... terwijl u uw rug, heupen en schouders met ondersteuning wiegt om pijntjes en kwalen te verlichten.

8x meer ademend voor een koelere slaap

Onze Octaspring®-technologie en slimme ademende hoes werken samen om een 8x betere luchtstroom mogelijk te maken, zodat u nooit meer warm en bezweet wakker wordt.

Bewezen sneller, dieper en langer slapen

Onafhankelijke slaapstudies hebben bevestigd dat onze Octasmart®-matras snellere, diepere en langere slaap biedt, zodat u fris en vol energie wakker wordt.

Materialen van de hoogste kwaliteit voor de meest comfortabele slaap

highest quality materials
  • A

    Slimme prestatiehoes

    Deze zachte en ultra-ademende, hypoallergene hoes zorgt voor een maximale luchtstroom waardoor u 's nachts koeler blijft, zodat u niet bezweet wakker wordt.

  • B

    Drukverlagend traagschuim

    Een extra laag traagschuim helpt om de drukpunten te verlichten en het comfort te verbeteren, waardoor een diepere en meer rustgevende slaap mogelijk is.

  • C

    Octaspring®-technologie

    Onze gepatenteerde Octaspring®-technologie zorgt voor een 8x betere luchtstroom, wat bijdraagt aan een slaapplaats die 's nachts koeler is. Natuurlijke temperatuurregeling zodat u het niet te warm of te koud heeft tijdens uw slaap.

  • D

    Secties voor slimme zonering

    De Octasmart® Plus-matras bevat drie slimme zones die zijn ontworpen om de natuurlijke uitlijning van de wervelkolom te stimuleren en drukpunten in uw rug, heupen en schouders te verlichten.

18 jaar beperkte garantie

Wees gerust, wetende dat uw matras 18 jaar beschermd is.

80 nachten, risicovrije proefperiode

U zult zeker geen spijt krijgen van deze aankoop. Hoewel we zeker weten dat u deze matras geweldig zult vinden, krijgt u 80 nachten de tijd om ze thuis te testen, zonder verplichtingen!

Perfect voor buik-, rug- en zijslapers

Onze unieke combinatie van slimme zonering en Octaspring®-technologie zorgt voor een ondersteunende, rustgevende slaap, ongeacht in welke positie u slaapt.

Lagere CO2-voetafdruk

Onze Octaspring®-technologie gebruikt 50% minder materiaal waardoor er minder afval ontstaat dan bij andere producten en er wordt geen metaal gebruikt ten behoeve van het milieu.

Hypoallergeen

De Octasmart®-matrashoes is hypoallergeen en geeft u een gezondere slaapruimte, zodat u gemakkelijk kunt uitrusten.

Machinewasbaar

Houd uw matras schoon door de hypoallergene hoes in de machine te wassen op 40 C.

De slaaptechnologie die prijzen blijft winnen

Onze gepatenteerde Octaspring-technologie verovert de slaapwereld stormenderhand:

Big Innovation 2019

ICONICO Awards 2019

Travel Retail Awards 2019

German Innovation Winner 2019

Probeer het 80 nachten zonder risico

We zijn er zo zeker van dat u van uw nieuwe Octasmart® Plus-matras zult houden, dat we een deal met u sluiten: probeer het 30 nachten uit om uw lichaam en de matras de tijd te geven om zich aan elkaar aan te passen. Daarna heeft u tot 50 nachten, als u er niet helemaal weg van bent, laat het ons dan weten, u kunt dan een volledige terugbetaling aanvragen.

Ontdek waarom miljoenen mensen over de hele wereld op Octasmart® vertrouwen om hen een betere nachtrust te geven

“Het beste wat ik in lange tijd heb gekocht. Voor het eerst in lange tijd slaap ik elke nacht heerlijk. Ik zou dit product en deze geweldige service ten zeerste aanbevelen."

- C. Dirom-Holton

"De kwaliteit is geweldig, rechtstreeks uit de doos. De handige levering maakte dit proces zo gemakkelijk. Ik heb scoliose en heb altijd last gehad van rugpijn. Ik slaap nu beter dan ooit tevoren! Kan niet sterk genoeg loven. Ik ben ontzettend blij met deze aankoop!”

- A. Sypult

“Deze Octasmart-matras is absoluut fantastisch. Ik slaap minimaal 8 uur. Beste nachtrust die ik in jaren heb gehad!”

- David A.

"Hou van dit product. We stapten over van een high-end traditionele binnenveringsmatras, kwamen dit merk tegen en besloten het uit te proberen omdat ik het Octaspring-concept leuk vond. Ik ben een zijslaper en had last van schouderpijn en het in slaap vallen van mijn arm op onze oude matras. Na twee weken slaap ik koeler, word ik minder vaak wakker om me te herpositioneren en word ik wakker met meer energie. Mijn vrouw is een rugslaper en houdt ook van de ondersteuning zonder drukpunten van spiraalveren”

- L. Vineyard

Transformeer uw slaap vandaag... met de Octasmart® Plus-matras

  • Gratis verzenden en retourneren
  • 80 nachten, risicovrije proefperiode
  • 18 jaar beperkte garantie
Bespaar 30% Plus gratis kussen twv € 79,99
Plus matras

€429,00

€299,00
Selecteer je Maat:
Veel gestelde vragen
80 cm x 200 cm x 17 cm
90 cm x 200 cm x 17 cm
90 cm x 210 cm x 17 cm
140 cm x 200 cm x 17 cm
160 cm x 200 cm x 17 cm
160 cm x 210 cm x 17 cm
180 cm x 200 cm x 17 cm
180 cm x 210 cm x 17 cm
80 cm x 200 cm: 39x39x99 cm 13,2 kg
90 cm x 200 cm: 39x39x99 cm 14,4 kg
90 cm x 210cm: 39x39x99 cm 15,0 kg
140 cm x 200 cm: 39x39x149 cm 21,2 kg
160 cm x 200 cm: 39x39x189 cm 24,4 kg
160 cm x 210 cm: 39x39x189 cm 26,0 kg
180 cm x 200 cm: 39x39x189 cm 25,2 kg
180 cm x 210 cm: 39x39x189 cm 29,6 kg
Koel blijven is essentieel voor een goede nachtrust. Uw lichaamstemperatuur daalt natuurlijk 's avonds, wat aangeeft dat het tijd is om naar bed te gaan. Een lagere temperatuur vertelt uw lichaam ook om melatonine, het slaaphormoon, aan te maken. Zonder enige twijfel slaapt u beter als u een koel en comfortabel gevoel heeft (niet warm en zweterig). De American Sleep Foundation heeft temperatuur zelfs erkend als de nummer 1 verstoorder van slaap.
Onze Octasmart® Plus-matras is voorzien van onze gepatenteerde Octaspring®-technologie die 8x meer ademend is dan andere matrassen. Door deze natuurlijke luchtstroom slaapt u koeler. We gebruiken geen oppervlaktechemicaliën (die hun koelte verliezen zodra u erop ligt) of gaten in ons schuim (dat plat wordt als u gaat liggen) zoals andere bedrijven doen om u te helpen slapen bij een gezonde, koele temperatuur.
Ja! Onze producten zijn hypoallergeen en latexvrij. Al onze schuimen zijn Certipur-gecertificeerd, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Onze matrassen, toppers en kussens zijn een gezonde slaapplaats, zodat u rustig kunt uitrusten!
Onze producten worden verzonden vanuit Duitsland. Leveringsijden zijn momenteel 5-10 dagen, maar we hopen altijd om het sneller bij u te krijgen!
Het Octasmart®-kussen is 60 cm x 40 cm x 12,5 cm
Het duurt over het algemeen zo lang voordat uw lichaam zich heeft aangepast aan een nieuw slaapoppervlak. We willen dat u volledig tevreden bent met uw product en vragen u het minimaal 30 nachten te geven voordat u in aanmerking komt om het te retourneren binnen onze risicovrije proefperiode van 80 nachten.
De Octasmart® Plus-matras is 17 cm dik. Het begint met traagschuim met hoge dichtheid, gevolgd door onze Octaspring® Technology-laag. Ze gaan perfect samen om uw lichaam te omarmen, bieden superieure ondersteuning en creëren een ongelooflijk comfortabele slaapruimte!
We doen ons uiterste best om de beste producten en meest vriendelijke klantenservice te bieden. Als u vragen heeft over bestellen of een vraag over een van onze geweldige producten, neem dan gerust contact met ons op via customercare@octasmarttopper.nl
Ondanks de geavanceerde luchtstroom die uw Octasmart® -matras altijd een continue stroom van verkoelende, vrij stromende lucht geeft, weten we hoeveel iedereen houdt van dat frisse linnengevoel. Daarom hebben we de hoes gemaakt voor al onze Octasmart® -matrasontwerpen, ze is afneembaar en machinewasbaar op 40 graden.
Ja, dat is waar. Dankzij onze Octaspring-technologie wordt 50% minder materiaal gebruikt waardoor er minder afval ontstaat en er wordt geen metaal gebruikt ten behoeve van het milieu.
Alle matrasontwerpen in het Octasmart®-assortiment zijn gemaakt met een uniek antislipmateriaal om de perfecte slaapomgeving te bieden en storend uitglijden te voorkomen.
Alle ontwerpen in het Octasmart®-assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel moeiteloos duurzaam als ademend zijn. Het is dus niet nodig om ze om te draaien of te roteren. Geniet ervan!